Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


ROZHOVORY

Příspěvky

Soupeři nám říkali jezdící peníze, usmívá se dnes Miloslav Sedlák

15. 12. 2007

Patnáct prvoligových  sezón oblékal dres Gottwaldova MILOSLAV SEDLÁK. Dnes poskytuje veškerý servis hráčům Zlína. Kvůli nedostatku obránců se i on oblékl do výstroje."Napiš tam, že testujeme nového beka", křičel s úsměvem v průběhu tréninku kouč Bokroš. „Dnes to nezvládnu, mám toho plné zuby,“ odvětil bývalý bek k prosbě o rozhovor. Nakonec se však přemluvit nechal.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Rozhodčí zápas ovlivnil, myslí si Martin Altrichter

5. 12. 2007

Obrazek5.12.2007 ZLÍN / PRAHA -  V neděli vydatně pomohl porazit svého bývalého zaměstnavatele ze Zlína, včera se mu podobný kousek povedl v domácím zápase s Litvínovem, kdy zneškodnil dvaatřicet pokusů soupeře.  Sparťanský brankář MARTIN ALTRICHTER, jenž nahradil dlouhodobě zraněného Tomáše Dubu je oporou svého týmu. V telefonickém rozhovoru zhodnotil oba zápasy, prozradil jak to opravdu bylo s pozvánkou do národního týmu a nevyloučil setkání s členy vlastního fanclubu. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Fotografie: | Komentářů: 0

Jak jsem poznal Jaroslava Balaštíka, aneb …

4. 11. 2007

ObrazekV tomto článku vám přináším podrobné představení aktualně nejlepšího střelce zlínského klubu JAROSLAVA BALAŠTÍKA. Přečtete si jeho hokejový příběh, který popisuje začátky, výstup na hokejový Olymp i návrat do rodného kraje. Popisuje své pocity, i ostatní hodnotí jeho samotného, jako hráče, i jako člověka. Nemůžou chybět charakteristické vlastnosti, herní slabiny a především přednosti a zbraně, kterými byl obdařen. Avšak postavení, které momentálně má si musel tvrdě vydřít a vybojovat. Nic nedostal zadarmo. Jak se dostal k tréninku se železnými puky? To a ještě mnohem více, vám prozradí tento obsáhlý článek. 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Jaroslav Kameš: Vyhrát extraligový titul byl můj sen

26. 10. 2007

AKTUALIZOVÁNO O FOTOGRAFIE ObrazekZNOJMO 26.10.2007 – S úsměvem na rtech odcházel z předzápasového rozbruslení. Byl k dispozici ještě několika borcům, kteří zůstali na ledě o něco déle, než ostatní. Jedna z největších legend a person zlínského hokeje JAROSLAV KAMEŠ je stále svůj. Málomluvný, přesto velice sympatický chlapík, který už ve své kariéře prošel deset týmů. Mimo jiné si vyzkoušel i zahraniční angažmá v německé a ruské nejvyšší soutěži. Posadili jsme se do přilehlého útulného hockey baru s Hostan arénou a odpovídal na dotazy výhradně o jeho hokejové kariéře brankáře s dotěrným dotazníkem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Zlín musí být především trpělivý, říká Janků

13. 10. 2007

ObrazekÚSTÍ NAD LABEM 12.10. 2007 - S deseti body okupuje pátou příčku kanadského bodování extraligy a když se podíváme na jeho hru, máte pocit, že ani nemá osmatřicet let, PAVEL JANKŮ prožívá období blaha. Extraligový nováček se drží s konkurencí. Nejvíce v severočeském městě spoléhají právě na lajnu veteránů. Janků - Antoš – Pazourek je momentálně velkým postrachem celé extraligy a soupeři začínají zjišťovat co tahle stará garda ještě dokáže. „Teď už to začínáme trošku pociťovat,“ přiznává ústecká opora.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Melenovský: Kluci v kabině jsou na Zlín alergičtí

4. 10. 2007

ObrazekZLÍN 30.9.2007 Jako jeden z prvních vyšel z kabiny, kde ještě před chvílí burácel vítězný pokřik. Jakoby čekal, že na něj budou čekat kamarádi, zájemci o autogram, nebo pozápasový rozhovor. MAREK MELENOVSKÝ prožívá krásné chvíle. Okupuje druhou příčku kanadského bodování klubu s pěti body (3+2) a karlovarská mašina se řítí extraligou do dosud nepoznaných výšin. Třicetiletý útočník drobné postavy s pětkou na zádech je jednou z vůdčí osobností karlovarské Energie.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 1

Ve Zlíně jsem prožil krásná léta, vzpomíná Roman Meluzín

12. 9. 2007

ObrazekŠUMPERK - 12.9.2007 Moc toho sice nenamluví, ale pokud už něco jedna z největších legend zlínského hokeje řekne, tak to platí. Pětatřicetiletý univerzál, který může hrát jak na centru, tak křídle. Ano, řeč je o ROMANU MELUZÍNOVI, odchovanci blanenského hokeje, kterého neskolila ani vážná nemoc. Vrátil se. Dokázal, že má srdce na pravém místě a hokej ho neustále baví. V útrobách šumperského stadionu si našel chvíli, aby odpověděl na několik dotazů týkajících se jeho bohaté kariéry. "Děkuju za podporu a přeju vám všechno nejlepší," vzkazuje  zlínským fanouškům.  

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 1

Mám nejvyšší trenérské ambice, prohlašuje Juraj Jurík

3. 9. 2007

ObrazekZLÍN 29.8.2007 Odchovanec skalického hokeje, střelec od pána boha, technicky velmi dobře vybavený hráč a skvělý bruslař. Tak by se dal charakterizovat nedávno devětatřicetiletý bývalý vynikající křídelní útočník, dnes trenér ve zlínské přípravce, JURAJ JURÍK. Posadili jsme se do útulné trenérské kanceláře a Juraj začal dlouze povídat o svých dojmech,které zažil nejen ve žlutomodrém dresu,ale i o trenérské profesi, která, jak se zdá, ho velice baví. Ani jemu, ani jeho synům nikdo v hokejovém prostředí neřekne jinak, než Čurda. Doma mu již roste následovník,protože nebude dlouho trvat a v extralize se budeme moci kochat uměním dalšího z rodu Juríků, Juraje mladšího, kterého si tatínek drží pevnou rukou při zemi. Více vám napoví tento obsáhlý rozhovor spojený s dotazníkem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 1

Štraub: Zlín je pro mě srdeční záležitost

30. 6. 2007

ObrazekOTROKOVICE 28.6.2007 Je to naturalizovaný Zlíňák. Přestože rodák z Příbrami, o městě obuvi mluví jako o srdeční záležitosti. Zdejší lidé ho milovali, ještě dnes se nostalgicky vracejí a vzpomínají na jeho angažmá ve žlutomodrém dresu s beranem v erbu. JOSEF ŠTRAUB, bojovník, dříč, mnohdy impulsivní hráč, který neuměl uhnout před soubojem. S krásným moravským přízvukem na jazyku se zpětně vrátil ke své zlínské štaci. „Bylo to nejlepší angažmá, co jsem měl,“ nemůže si vynachválit ještě dnes čtyřicetiletý útočník prostředí zlínského zimního stadionu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Čajánek: Ivana jsem nevyhodil

28. 6. 2007

ObrazekOTROKOVICE 28.6.2007 – Zúčastnil se tenisového turnaje osobností v areálu TJ Jiskra Otrokovice a byl hlavní mediální hvězdou této akce. O jeho osobu byl enormní zájem, rozhovory poskytoval, jak na běžícím pásu. PETR ČAJÁNEK byl na roztrhání. Zhodnotil minulou sezonu v zámoří, vyjádřil se k atmosféře uvnitř národního mužstva i k nařčení Marka Ivana ze začátku minulé sezony, kde se nechal slyšet, že to byl právě on, kdo se zasloužil o jeho odchodu ze Zlína. „Nezařadil se do kolektivu,“ má jasno.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Fotografie: | Komentářů: 1

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »