Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


ROZHOVORY

Příspěvky

Venera: Stříbra z 1999 si vážím skoro stejně jako titulu

26. 6. 2007

ObrazekMUTĚNICE 22.6.2007 Přijel se svým týmem Karlových Varů do jihomoravské vesnice poblíž Hodonína, aby odehrál v rámci letní přípravy fobalový turnaj hokejistů. Zároveň, aby odpověděl na dotazy tohoto obsáhlého rozhovoru vypovídající o jeho kariéře hráče, trenéra i manažera. Posadili jsme se k jednomu stolů ve VIP stanu a ZDENĚK VENERA nerušeně a s chutí odpovídal na všechny dotazy. Dokonce odmítl telefonní hovor s tím, že teď něco má, že zavolá později.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 2

Neudržení soutěže byla otázka financí, tvrdí Jiří Králík

25. 6. 2007

ZLÍN 25.6 2007 – I on patří mezi legendy nejen gottwaldovského hokeje. Bývalý reprezentační brankář, který byl součástí týmu, který v roce 1985 v Praze vybojoval titul mistrů světa. V Baťově městě se podepsal pod tehdy historické třetí místo v nejvyšší soutěži. JIŘÍ KRÁLÍK, dnes vzdělaný muž mnoha funkcí. Spoluvlastní květinářství na zlínském Náměstí Míru a zdá se, že žije spokojený a pestrý život. Posadili jsme se na terasu vedle stojící restaurace a ve slunném dopoledni pracovního dne si našel čas na zodpovězení několika otázek ohledně jeho aktivní kariéry i tomu, čemu se věnuje v dnešní době.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Jak jsem poznal Marka Ivana...

26. 4. 2007

Obrazek

To jméno budí respekt. Doprovází ho pověst problémového hráče, provokatéra s drsnými rysy ve tváři. Produkuje důrazný způsob hry. Jeho profil osobnosti, jak po lidské stránce osobnosti, tak  jeho hokejové přednosti i neřesti přiblížím v tomto článku. Poodkryji jeho soukromí a zjistíme, co si o jeho osobě myslí další lidé, rodina, trenéři, nebo fanoušci. Nebudou chybět ani jeho mnohdy tvrdá, nekompromisní až kontroverzní vyjádření.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Už jsme mysleli na titul, řekl o valašském finále 1995 Roman Kaňkovský

27. 3. 2007

ObrazekOTROKOVICE/ZNOJMO 27.3 2007 – Už nikdy nenavlékne extraligový hokejový dres, má jinou náplň práce, které se věnuje se stejným zápalem a chutí, jako kdysi, když aktivně hrával. Kariéru ukončil v roce 1999 po úspěšné baráži, kdy Znojmo postoupilo do extraligy přes jihlavskou Duklu, přes klub, který ho vychoval. ROMAN KAŇKOVSKÝ momentálně pracuje v nejvyšším vedení znojemského klubu. Když byl požádán o rozhovor bylo vidět že na Zlín vzpomíná v dobrém. „Nikdy jsem ve Zlíně nic neodmítnul,“ poznamenal činovník jihomoravského klubu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 3

Zdeněk Okál mladší: Nejdůležitější je výkon, ne jmenovka na zádech

22. 3. 2007

ObrazekZLÍN 22.3 2007 Stačí vyhrát jeden zápas a mohou slavit. Zlínští dorostenci jsou blízko k vytouženému cíli, titulu ve své věkové kategorii. V cestě jim stojí houževnatý tým z Vítkovic. První krůček již splnili. Na svém ledě vyhráli v prvním zápase finálové série 3:1. Sedmnáctiletý útočník ZDENĚK OKÁL mladší, potomek někdejšího ligového hráče, nebo synovec kapitána zlínských Medvědů  byl v základní části dorostenecké soutěže nejlepší střelec týmu se 24 brankami. S rozmazanými válečnými barvami na tváři a v teplákové soupravě přišel udělat jeden z prvních rozhovorů své začínající kariéry…  

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 1

Martin Čech doufá, že lidé na hokej ve Zlíně přijdou

5. 3. 2007

ObrazekPRAHA – 3.3.2007 Zlínští fanoušci i po prohraném zápase křepčili, jako by jejich miláčci dnes odehráli utkání s lepším koncem. Zato hokejisté se trousili z kabiny skleslí a bez nálady, ale s vírou, že zítra to bude jiný zápas. MARTIN ČECH se rozpovídal, v čem viděl chyby dnešního zápasu, který domácí Sparta vyhrála 4:0 a celou sérii vede na zápasy 1:0. Dále prozradil, jak je to se zlínskými fanoušky, i s těmi nejvěrnějšími.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Chci hrát co nejdéle, tvrdí Okál

27. 2. 2007

ObrazekZLÍN – 27.2 2007 Zlínský kapitán a spolu s ním i celý tým se už v těchto dnech pilně připravují na svého soupeře ve čtvrtfinále play off, kterým je jako minulou sezonu pražská Sparta. Zlínští fanoušci se rozhodli své miláčky podpořit formou povzbudivých vzkazů přímo do kabiny a zlínský patriot a nejvěrnější hráč z týmu MIROSLAV OKÁL byl vybrán, aby od fanoušků přebral listy papíru, ve kterých hráči najdou třeba váš vzkaz. „Očko“ se poté nebránil odpovědět na několik dotazů ohledně blížící se série se Spartou, nebo jak vnímá zlínské fanoušky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

Tomáš Štůrala: Chtěli jsme Zlín potrápit

21. 2. 2007

ObrazekZLÍN 20.1 2007 Hned po zápase se vrací zpět do Jindřichova Hradce, se kterým ho už zítra čeká další zápas v Pelhřimově.Novojičínský rodák TOMÁŠ ŠTŮRALA však dokázal, že jisté kvality má a není vyloučeno, že v příští sezoně ho nebudeme vídat v některém týmu z nejvyšší soutěže.  Při odjezdu vsetínského autobusu jim na rozloučenou zamával. Pak už ho čekali jeho kamarádi, ale našel si chvilku i na krátký rozhovor.

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 3

Altrichter: Uzavřít extraligu je nesmysl

1. 2. 2007

Otrokovice/ Mladá Boleslav 1.2 2007 Byl to on, kdo vychytal ústecké střelce. Držel Mladou Boleslav celý zápas ve hře a svými mnohdy akrobatickými zákroky přiváděl soupeře k šílenství. V nájezdech ho pokořil pouze renomovaný střelec Pavel Janků, ve druhém a zároveň posledním pokuse už neuspěl a MARTIN ALTRICHTER se tak se svými spoluhráči mohl radovat ze dvou cenných bodů za vítězství 2:3 po samostatných nájezdech. Jak z ledu, tak i ze šatny odcházel jako úplně poslední. Taky proto se rozhovor musel odložit, jinak by spoluhráči odjeli bez něj. Na druhý den se rozpovídal o svém týmu z města automobilů, o rodinných poměrech v Litvínově, nebo o zlínských fanoušcích….

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Fotografie: | Komentářů: 1

Lukáš Bokroš: O hokeji se doma bavíme

31. 1. 2007

PRAHA – 30.1 2007 Po zápase na ně čekala skupinka zlínských fanoušků. IObrazek přes vysokou prohru 8:3 hráčům poděkovali. Někteří si nechávali hráče podepisovat na dres, jiní zase se svými idoly prohodili pár slov. Někteří přiznali, že už prohra byla potřeba, aby se zase vrátili na zem. Starší syn trenéra Bokroše LUKÁŠ BOKROŠ se hned po dnešním zápase vrací ostravské Sarezy, odkud přišel do Zlína na hostování. Připustil však, že se může ve žlutomodrém dresu objevit. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROZHOVORY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »