Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


Žalobníčku Jiříčku už prosím tě nefňukej....

4. 2. 2010

                  

Tento článek začnu říkankou z mateřské školky: "Žalobníček žaluje, po nosem si maluje,........

S údivem jsem sledoval pondělní sportovní noviny na senzace chtivé TV NOVA, kde Jiříček Vykoukal popisuje hrubé urážky Bedřicha Köhlera. Dnes se mi dostal do rukou pro změnu cár papíru s názvem AHA a nestačil jsem se divit, Jiříček - žalobníček zde svými komentáři zaplnil celou stránku. Proto musím reagovat.

Milý Jiříčku Vykoukale,

na utkání Zlín - Sparta jsem byl a následně jsem ještě stihl závěr v TV. Nechci se vyjadřovat k zákrokům a hodnotit, co bylo fér a co ne. Jen mi nejde na rozum, čeho jsi chtěl svým žalováním docílit? Odborníci a ostatní věrohodná média rozebírají tresty, fauly, bitky, proč k tomu vůbec došlo apod. a Ty si příjdeš s tím, že jsi v kruhu pro vhazování zaslechl, jak Béďa říká Tvému spoluhráči, že jeho matka je k...a, a že chlastá. Tomu jsem se upřímně zasmál.

Nechápu, jak se můžeš v tak vypjatém zápase přestat soustředit na buly a radši poslouchat, co kdo komu říká? Myslím, že jsi taková sparťanská drbnička. Co nevím, nepovím. Už se nedivím, že Béďa vstřelil krásný gól obraně Sparty,kterou by jsi měl jako nejzkušenější bek dirigovat a řídit. Jestli kluky učíš, aby radši poslouchali co se kde šustne, místo toho, aby bránili, tak potěš koště. V AHA jsi uvedl, že Béďa podobnou větu říkal tomu samému hráči už u vás v Praze. Tak proč si to ten hráč s ním nevyřídil? Ten hráč má na rozdíl od Tebe Jirko rozum a ví, že takových urážek jsou na ledě spousty. Ty jsi určitě nikdy nikomu sprostě nenadal. Vždyť Tě v deníku AHA označili jako "rytíře ledu". Jenže Ty místo toho, aby jsi atmosféru kolem tohoto zápasu tlumil, žaluješ do novin a televize jako malý chlapeček. Kdyby si měli hráči po každé nadávce stěžovat, tak ty noviny o ničem jiném nejsou. Na to kolik toho máš odehráno mi připadáš jako kdyby jsi přišel z mateřské školky.
Mrzí mě, že jsi si jako rodák ze Zlínska, brzy osvojil pražskou náturu, se všemi jejími zápory.

Žalobníček žaluje, po nosem si maluje. Žalobníčku nežaluj, po nosem si nemaluj a DO SPARTY UPALUJ!!!

S pozdravem, Tvůj oblíbený fanoušek Zlína.

 Richard Gerych alias Richardson
 ri.ger@seznam.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář